Ariane van Geijn

   Kashmir Yoga  &  Antroposofische Verpleegkunde

 

Start
  Kashmir yoga
  Zwangerschapsyoga
Verpleegkunde
  Informatie Epi-no
  Mijn werkruimte
  Mijn ervaringen
  Ervaringen cursisten
  Links
Contact
 

 

Hier  enige  ervaring  van  mijn cursisten
                                                                     Juli 2010

Al sinds de zwangerschap van mijn dochter, zo'n vijf jaar geleden, ga ik met heel veel plezier naar de yogalessen van Ariane. Doordat ze het heel kleinschalig houdt is de sfeer geborgen en veilig. Ariane geeft op een hele prettige en professionele manier yoga. Tot nu toe is geen enkele les hetzelfde geweest! Na een yogales voelt mijn lijf weer soepel en energiek en ik slaap daarna als een roosje. De yoga helpt mij ook heel goed tegen spierspanning in mijn nek en schouders. Kortom, ik zou niet meer zonder willen!

                              Anne de Wit

   

                                       Juli 2009

"Elke week kom ik weer even terug in mijn hele lijf bij de les van Ariane. In mijn drukke leven is dat een opfrisser, moe heen en opgewekt weer naar huis."
                     Carla Monchen-Amado

 

 

                                                                      17 juni 2009

"Tijdens mijn zwangerschap heb ik zwangerschapsyoga bij Ariane gevolgd. Dat is alweer zo'n 6 jaar geleden. Na de bevalling van mijn dochter ben ik doorgegaan met het volgen van haar yogalessen, met name om te werken aan de bekkenbodem. Bijkomend voordeel van deze yoga is dat ik geen last meer heb van vastzittende nek en schouders, en van een stijve onderrug.

Elke les doen we andere oefeningen, waardoor het nooit saai is. De oefeningen en houdingen worden stap-voor-stap opgebouwd; daarna voel ik me ontspannen en vol energie. Het is een heerlijk moment van aandacht voor jezelf en je eigen lijf. Ik kan het iedereen aanraden!" 

 

Groetjes,

Adriana

 

 

                                            Juli 2008

"Ik heb heel veel gehad aan de ademhalings-oefeningen! Het ging zo goed. Tot en met de flankademhaling tijdens het persen. Super bedankt nog."

Veel groeten,

Hesje

 

 

                                          April 2007

"Ik heb zeker veel aan de ademhalingsoefeningen en andere tips gehad. Yoga was een positief avontuur. De (thuis)bevalling was een onvergetelijke ervaring. Bedankt!"

JeanneMarie
 

 

...er komen er nog meer....